СКАНДАЛИ ТРЕСУ СИ-ЕН-ЕН :: Semberija INFO ::

 

СКАНДАЛИ ТРЕСУ СИ-ЕН-ЕН


- Током посљедњих мјесеци у медијској кући СИ-ЕН-ЕН нижу се оставке челних људи компаније.

Посљедња је отказ дала Алисон Голуст, директорица маркетинга, због повезаности с отпуштеним водитељем Крисом Куомом и недозвољене везе са директором Џефом Цукером, који је такође поднио оставку почетком мјесеца.

Како ова компанија има строга правила пословања, међу којима је и то да су било какви емотивни или интимни односи међу запосленима забрањени, свако ко их прекрши мора да сноси посљедице независно од тога на којој позицији се налази.

"Голустова је дала оставку у СИ-ЕН-ЕН -у након завршетка истраге компаније о њеној повезаности с Крисом Куомом и бившим гувернером Ендрјуом Куомом, као и емотивне везе са Цукером", објавио је извршни директор "Тиме Wарнера" Џејсон Килар, који надгледа ову медијску компанију.

Такође, истрагом је установљено, на основу разговора с више од 40 запослених и прегледа више од 100.000 мејлова, кршење политике компаније, укључујући СИ-ЕН-ЕН -ове стандарде, од стране поменутих актера Џефа Цукера, Алисон Голуст и Криса Куома.

Подсјетимо , и Џеф Цукер, директор СИ-ЕН-ЕН -а, поднио је почетком фебруара оставку због романтичне везе с Голустовом. 

"У склопу истраге о мандату Криса Куома на ЦНН-у, питали су ме о споразумном односу с мојом најближом колегиницом с којом сам радио дуже од 20 година. Признао сам да је наш однос еволуирао посљедњих година. Од мене се захтијевало да ту везу пријавим чим је почела, али ја то нисам учинио. Погријешио сам. Због тога данас подносим оставку", написао је Цукер у допису колегама из СИ-ЕН-ЕН -а.