ЧУБРИЛОВИЋ: ДЕМОС ИМА ПРЕПОЗНАТЉИВЕ ЉУДЕ, ОЧЕКУЈЕМО ИЗУЗЕТНО ДОБАР РЕЗУЛТАТ НА НАРЕДНИМ ИЗБОРИМА :: Semberija INFO ::

 

ЧУБРИЛОВИЋ: ДЕМОС ИМА ПРЕПОЗНАТЉИВЕ ЉУДЕ, ОЧЕКУЈЕМО ИЗУЗЕТНО ДОБАР РЕЗУЛТАТ НА НАРЕДНИМ ИЗБОРИМА


– Предсједник ДЕМОС-а Недељко Чубриловић изјавио је синоћ да је Република Српска организованији дио БиХ у ком сви нивои власти функционишу.

Он је упозорио да један народ у БиХ покушава да оствари доминацију у односу на друга два народа, што не води ка стабилности ових простора.

”Било је крајње вријеме да политички представници Републике Српске укажу на нелогичности које се дешавају у БиХ кроз одређене одлуке Уставног суда БиХ и појединих међународних представника”, рекао је Чубриловић.

Истакао је да из Српске долазе позиви на договор у БиХ, који ће имати дужи рок трајања од било ког наметнутог рјешења.

”Непризнавање Републике Српске од стране одређених политичких елита из других народа сигурно доноси проблеме у БиХ”, рекао је Чубриловић.

Нагласио је да је потребан већи степен јединства унутар српског националног бића у Српској по питању виталних интереса српског народа.

Чубриловић је истако да је ДЕМОС, на чијем се челу налази, корективни фактор на политичкој сцени Српске и БиХ, додајући како је задовољан стањем у странци.

”Наш основни мото је разумијевање и компромис. Страначка инфраструктура ДЕМОС-а је развијена у свим дијеловима Републике Српске, имамо преознатљиве људе и сва истраживања говоре да на наредним изборима можемо рачунати на изузетно добар резултат”, рекао је Чубриловић.

(demos-rs.com)