ДРАГИЧЕВИЋ ПОСТАВИО ШАТОР ИСПРЕД ТУЖИЛАШТВА БИХ :: Semberija INFO ::

 

ДРАГИЧЕВИЋ ПОСТАВИО ШАТОР ИСПРЕД ТУЖИЛАШТВА БИХ


Foto
Давор Драгичевић, отац убијеног Давида Драгичевића, стигао је данас из Бањалуке у Сарајево те је поставио шатор испред Тужилаштва Босне и Херцеговине гдје ће остати све до интензивирања рада ове институције на случају “Давид Драгичевић”.

Током обраћања медијима, Драгичевић је навео како се случај “Давид Драгичевић”, али и “Џенан Мемић” коначно морају ријешити.

– Ако они умијешани у убиство Давида остану на слободи у Бањалуци, убиће мог брата и његову дјецу и све људе који нас подржавају. Зато се овај случај мора ријешити. Докази постоје – поручио је Драгичевић.

Поручио је како сви они који су умијешани у убиство Давида не спавају годинама.

– Они не спавају већ четири године. Знају ко сам ја, знају моје намјере и знају све. Ако се не ријеши легално, ја ћу узети правду у своју руке, а жртава ће бити превише. Око за око, зуб за зуб – истиче Драгичевић.

Из организације “Правда за Давида” су нагласили како је овај дан велика брука за Босну и Херцеговину.

– Сматрам да је овај дан брука и срамота за БиХ. Предмет је у Тужилаштву готово годину, а не видимо никакав помак. Очекивали смо да ће учинити и направити конкретно, али чини се да ништа не раде. Бојимо се да заправо никаквог напретка у истрази неће бити и да ће бити исти епилог као у случају Окружног јавног тужилаштва у Бањалуци. Срамота је да је држава БиХ дозволила да Давор Драгичевић дође овдје са шатором – истичу из организације.

Наглашавају како разумију Даворов потез. Поручили су како је Даворово стрпљење при крају, пише Клиx.

– Опроста и заборава нема. Стрпљење је при крају, а када буде потпуно исцрпљено онда то више неће бити мирно и достојанствено. Када престане бити то, то ће бити крај свега, а нико се томе не нада. Нажалост, ствари иду у том смјеру. Позивам Тужилаштво да коначно нешто учине и да ставе тачку на причу и за Давида и за Џенана. Они то могу урадити, докази постоје и то знамо ми и они – закључили су из групе “Правда за Давида”.

(Српска Инфо)