Лишен слободе због кривичног дјела „Учествовање у тучи“ :: Semberija INFO ::

 

Лишен слободе због кривичног дјела „Учествовање у тучи“


Полицијски службеници Полицијске станице Лопаре, лишили су слободе лице Е.А. из Кораја општина Лопаре, због постојања основа сумње да је починио кривично дјело „Учествовање у тучи“.
 
Наиме, надлежна Полицијска станица, 08.06.2022. године неколико минута након поноћи запримила је пријаву, да је дошло до нарушавања јавног реда и мира у Угоститељском објекту у Корају, између лица Е.А. и А.Ж. обојица из Кораја.
 
По запримљеној пријави, на лице мјеста одмах су изашли полицијски службеници. Изласком на лице мјеста утврђено је, да је оштећен инвентар угоститељског објекта, као и да је разбијено вјетробранско стакло на путничком аутомобилу које је било паркирано испред објекта.Од стране полицијских службеника извршен је увиђај лица мјеста.
 
Лице А.Ж. у наведеној тучи задобио тјелесне повреде, након указане медицинске помоћ у Дому здравља Челић, транспортован је на Универзитетски клинички центар Тузла, гдје је задржан на даљем лијечењу.
 
О свему наведеном обавјештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини који је наложио да се након комплетирања и документовања предмета надлежном тужилаштву  достави Извјештај о почињениом кривичном дјелу „Учествовање у тучи“.
 
 
                                                                              ПОРТПАРОЛ  ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ БИЈЕЉИНА      
                                                                                                                                                                  
                                                                                                    Александра Марић