ДЕТАЉИ ФИЛМСКЕ ПЉАЧКЕ КОД ЗВОРНИКА: СТАО МУ УКРАДЕНИ АУДИ, ПА ПОБЈЕГАО ПАСАТОМ :: Semberija INFO ::

 

ДЕТАЉИ ФИЛМСКЕ ПЉАЧКЕ КОД ЗВОРНИКА: СТАО МУ УКРАДЕНИ АУДИ, ПА ПОБЈЕГАО ПАСАТОМ


Foto
ЗВОРНИК – Полиција трага за бандитом који је у мјесту Шепак, код Зворника, протекле ноћи украо два возила.
Он је, наиме, на бензинској пумпи "Нешковић" украо ауди, а потом се њиме закуцао у апарат за плин, који је затим почео да цури.

Ријеч је о бензинској пумпи гдје се 2019. године догодила експлозија у којој је једно лице страдало, а више их је повријеђено.


У моментима крађе, у аудију, који је лопов украо, била је једна жена, док је возач тог аутомобила био напољу и сипао је гориво.

"У том моменту, бандит долази, те улази у возило, а жена која је била на мјесту сувозача истрчала је вани. Видјевши шта се дешава, власник аудија притрчава и хвата за волан, у намјери да лопова спријечи, али у томе није успио. Лопов почиње да вози, а власник возила усљед тога је повријеђен. Ауди, за чијим воланом је био лопов, није пуно одмакао, већ удара у справе за плин, усљед чега долази до цурења плина", откривају извори "Независних новина".

Овај случај потом је, попут акционог филма, добио и нови заплет. Наиме, украдени ауди потом је, усљед удара у апарат, стао.

У међувремену, наилази случајни пролазник у пасату, у који сједају власник украденог аудија и његова сапутница, те их је превезао до друге, оближње бензинске пумпе, како би затражили помоћ.

"Али, лопов, који је украо ауди, пошто му је тај аутомобил стао, сада пјешице долази и до сусједне пумпе, те краде пасат којим су се ови довезли", појашњава саговорник "Независних новина".

Убрзо је на мјесто догађаја стигла Хитна помоћ, да помогне повријеђеном власнику "аудија", а пристигли су и ватрогасци на пумпу гдје је цурио плин.

Полиција се истовремено ухватила посла и идентификовала осумњиченог за ово филмско разбојништво, те за њим и даље трага, а сумња се да је побјегао у Србију.

"Полицијски службеници ПУ Зворник предузимају све мјере и радње на расвјетљавању разбојништва и проналаску В.Т. из Козлука, осумњиченог за ово кривично дјело", навели су из Полицијске управе Зворник.

(Независне)