Чубриловић и Стојановић у Модричи :: Semberija INFO ::

 

Чубриловић и Стојановић у Модричи


ДЕМОС јача присуство у Посавини 
 
Никола Живковић, успјешни каратиста, изабран је за предсједника новооснованог Општинског одбора ДЕМОС-а Модрича.

 
Оснивачкој скупштини присуствовао је предсједник ДЕМОС-а Недељко Чубриловић, као и предсједник регионалног одбора Бијељина Чедомир Стојановић, али и гости из бројних одбора широм Српске. 
 
Чубриловић је изразио увјерење да ће одбор ове странке у Модричи направити добру групацију која ће допринијети резултатима ових парламентарних избора, али и извршити припрему за сљедеће локалне изборе.
 
"Група ентузијаста изразила је жељу да се баш у ово вријеме, непосредно прије почетка кампање, оснује Општински одбор. Ту је много озбиљних људи, остварених у својим професијама који се први пут укључују у политички рад. Нама то чини задовољство јер се уклапају у наш концепт да само остварени људи могу и треба да дају политички допринос", рекао је Чубриловић.
 
Чедомир Стојановић, предсједник Регионалног одбора Бијељина рекао је да се и у Модричи увјерио да ДЕМОС непрестано расте, и додао да је посјећеност оснивачке скупштине најбољи показатељ да ће ова странка убудуће и у Посавини бити озбиљан политички фактор. 
 
“Господин Живковић је као спортиста навикао да, када се негдје укључи, иде само у побједу, па ми је у том смислу још драже што је он предсједник новоформираног општинског одбора ДЕМОС-а”, истакао је Стојановић. 
 
Предсједник општинског одбора ДЕМОС Модрича Никола Живковић истакао је да су у том граду, за непуних мјесец дана, успјели да окупе екипу добрих људи и домаћина.
 
“Сматрам да ћемо ширити наше чланство на овом простору уважавајући једни друге и радити заједно. Ја немам велико искуство у политици, али имам упорност коју ме спорт научио, и обећавам да ћу сваког дана радити у циљу јачања ДЕМОС-а”, изјавио је Живковић након оснивачке скупштине.