ПОГЛЕДАЈТЕ КАКВО НАС ВРИЈЕМЕ ОЧЕКУЈЕ У ПРВИМ ДАНИМА СЕПТЕМБРА :: Semberija INFO ::

 

ПОГЛЕДАЈТЕ КАКВО НАС ВРИЈЕМЕ ОЧЕКУЈЕ У ПРВИМ ДАНИМА СЕПТЕМБРА


Foto: Ilustracija
Први дани септембра доносе промјенљиве временске прилике. Након кише која је посљедњег августовског дана падала у већини крајева Републике Српске, првих дана септембра очекује нас слично вријеме.

У петак, 1. септембра, очекује нас умјерено до потпуно облачно вријеме, док ће на западу бити нешто свјежије уз кишу. У осталим предјелима у првом дијелу дана мало топлије уз краће сунчане периоде, а поподне и увече киша и пљускови са грмљавином ће захватити већину предела. Минимална температура ваздуха од 12 до 18 степени Целзијусових, на југу до 21. Максимална температура ваздуха од 22 на западу до 31 степен на југу и истоку, у вишим пределима од 17 степени Целзијусових.

За 2. септембар, најављено је промјенљиво до претежно облачно вријеме, на југу и истоку уз честу кишу и пљускове са грмљавином. Локално су могуће и непогоде. Од средине дана постепено разведравање, а на сјеверозападу уз више сунчаног времена. Минимална температура ваздуха од 12 до 18, на југу до 20 степени.

Максимална температура ваздуха од 22 степени Целзијусових до 27, на југу до 29, у вишим пределима од 18 степени.

Првог дана викенда, 3. септембра, на истоку се очекује слаба киша. Увече и током наредне ноћи од сјеверозапада земље облачно са кишом. Минимална температура ваздуха од 12 до 18, на југу до 20 степени Целзијусових. Максимална температура ваздуха од 22 до 27, на југу до 31, у вишим предјелима од 20 степени Целзијусових.

(Независне)