Маја Тасовац: 2022. година веома успјешна за РСС! :: Semberija INFO ::

 

Маја Тасовац: 2022. година веома успјешна за РСС!


- Предан рад и јасни политички циљеви резултирали су веома успјешном 2022. годином, у којој је Републичка странка Српске /РСС/ знатно ојачала структуру, повећала број чланова, те освојила директан посланички мандат. Овим коктелом жељели смо да честитамо свим становницима Бијељине и Републике Српске предстојеће празнике и пожелимо им остварење свих њихових жеља и стремљења – изјавила је предсједница Актива жена РСС Маја Тасовац.

Тасовац је на синоћњем новогодишњем коктелу у Бијељини, који су организовале даме Републичке странке Српске, поручила да ће РСС и у 2023. години наставити озбиљан рад за унапређење локалне заједнице.

- Бијељинци и Бијељинке су препознали позитивну енергију коју је РСС унијела у политички живот. У наредној години, наставићемо са још више елана и искуства да мијењамо ствари набоље – навела је Тасовац.

Предсједник РСС Младен Петровић истакао је да је ова странка на прво мјесто ставила квалитет њених чланова.



- То су прије свега добри људи и домаћини, а када томе додамо њихове професионалне референце и оствареност у друштву, долазимо до закључка да је у политици ипак могуће водити се правим вриједностима – искреношћу, знањем, поштењем... Зато је РСС извјесно освјежење од првог дана оснивања – рекао је Петровић, пожеливши срећну Нову годину и Божић свим становницима Семберије.

Оснивач РСС Славенко Ристић  нагласио је да је успјех који је постигао освојивши посланички мандат у НСРС, успјех свих чланова и симпатизера ове партије, те да је сваки циљ могуће остварити уколико постоји заједништво.



- Заједништво смо одлучили да градимо око најважнијих ствари за опстанак Републике Српске, а то су јака економија и привреда, нова радна мјеста за нашу дјецу. Они који не желе да напусте своја огњишта и иду у иностранство, заслужују квалитетан живот у својим општинама и градовима, заслужују сигурност и просперитет. Трудићу се да, заједно са њима, у новој години убрзам позитивне промјене, које су неминовне – додао је Ристић. 


РСС