Миленко Гајић, одборник СНСД-а у Скупштини Града Бијељина: Од кога Тривићка брани Бијељину?! :: Semberija INFO ::

 

Миленко Гајић, одборник СНСД-а у Скупштини Града Бијељина: Од кога Тривићка брани Бијељину?!


Видим у медијима и по статусима на друштвеним мрежама да је наш град данас посјетила још увијек актуелна потпредсједница ПДП-а Јелена Тривић и да се састала са још увијек актуелним градоначелником Бијељине Љубишом Петровићем.

Каже Тривићка да је дошла са задатком да одбрани Бијељину, па се, као рођени Семберац, с правом питам од кога и од чега Јелена брани наш град?!

Град Бијељина није нападнут и наши добри домаћини немају разлога ни за какву бригу. Разлога за бригу има само један појединац, градоначелник Љубиша Петровић, који ће се за мјесец дана, на референдуму о опозиву, суочити са демократски израженом вољом већине грађана. Грађана незадовољних чињеницом да је Љубиша Петровић, својим нерадом, неспособношћу и незнањем, зауставио нормалан развој овог града, да свакодневно злоупотребљава положај и ненамјенски троши буџетска средства.

Тривићка не треба да брани Бијељину од нас Сембераца, али ако је дошла да брани градоначелника Петровића, направила је нову озбиљну политичку грешку. Предстојећи референдум није страначка прича, није никаква битка између позиције и опозиције. Све што желе грађани Бијељине је да имају бољег човјека на челу града, неког ко нас неће свађати са цијелом Републиком Српском и неког ко ће се бавити својим послом, а не празном причом, самохвалисањем и промашеном високом политиком.

Ако је Тривићки до политичких ратова, нека настави да их води у својој странци, гдје има сасвим довољно политичких противника. А 19. марта грађани Бијељине показаће да знају и сами да се бране, поготово од самовоље Љубише Петровића и све мањег броја његових истомишљеника.