КЛЕКНУО САМ И РЕКАО БОГИЊО МОЈА :: Semberija INFO ::

 

КЛЕКНУО САМ И РЕКАО БОГИЊО МОЈА


Foto: I.Š./Klix
Суд БиХ недавно је донио правоснажно рјешење према којем нема услова за изручење Здравка Мамића Хрватској, којег тамошњи УСКОК терети за злочиначко удруживање у оквиру којег је с још неколико особа извукао око 200 милиона куна.
У интервјуу за РТЛ, добро расположени је Мамић рекао да би “све поновио”, а посебно се занио на питање о пријатељству с предсједницом Хрватске Колиндом Грабар Китаровић.
 
– Сви моји чланови породице, сви на којем имам утицај, као и ја, даће глас Колинди Грабар-Китаровић, јер је она нешто најдивније што је Хрватска могла добити. Мирослав Шкоро је човјек којег ја волим и поштујем, али ја нисам проститутка и нисам вртиреп – рекао је Мамић и наставио: “Не разумијем зашто људи око ње не нађу начин, кад се спекулише јесам ли ја њој терет или нисам, да кажу јасно'покварењаци, зашто фалсификујете’.
 
– Да ли је зло ако је предсједница пјевала или плесала, или је Мамић испред предсједнице клекнуо, када она није знала да је Мамић у предмету неком. Гдје је ту проблем? Истина је једина да сам ја био симпатизер предсједнице, да сам био пишљиви донатор с 10.000 куна. Њој лично бих дао све што имам да буде поновно предсједица – рекао је.
Мамић је додао да је поносан што је таква жена предсједница.
 
– Ако постоји фотографија, а постоји сигурно, на њој само пјевамо или плешемо, а то је ријетко, можда једанпут или двапут смо плесали. И трећи пут, ја сам клекнуо и рекао – предсједнице, богињо моја. Шта ту има лоше, то сам ја, то сам цијели живот. То само џек може, клекнути пред жену и рећи богињо моја – закључио је Мамић у свом стилу.
 
(Аваз)