Медији: Младић из Бихаћа пријети да ће направити масакр у Економској школи као онај у Србији :: Semberija INFO ::

 

Медији: Младић из Бихаћа пријети да ће направити масакр у Економској школи као онај у Србији


На профилу А. З. из Бихаћа објављене су пријетње да ће учинити сличан крвав пир какав се десио у Србији, те да ће убити ученике и раднике у Економској школи, јављају медији.

Стравичан случај потресао је регион када је јуче четрнаестогодишњи младић К. К. починио масакр на Врачару у Београду, након чега је услиједио низ осуда како јавних личности, тако и грађана. Међутим, на друштвеним мрежама појавиле су се и објаве оних који хвале овај монструозан чин дјечака.

"Онај дјечак што је убио осмеро дјеце је краљина за мене! Онакво нешто и ја спремам већ дуже вријеме за економску школу у Бихаћу. Бит ће незапамћен масакр у Бихаћу, то вам се кунем животом! Кад сте ме знали сви осуђивати и избјегавати, због тога ће да буде террор", стоји на профилу А.З.

Информацију о овом немилом случају има и полиција, што је за Аваз и потврђено из МУП-а Унско-санског кантона.

"Имамо информацију. Обавјештава се и тужилаштво. То је особа која је позната нама у полицији. Не знамо које је годиште. Ја мислим да јесте малољетан. Не знамо да ли је ико пријавио. Ми смо то видјели на друштвеним мрежама и онда ми то по службеној дужности провјеравамо", рекао је Бахрудин Џелалагић, портпарол МУП-а УСК.


Аваз / Независне