Продала све своје ствари и уплатила путовање крузером од 90.000 евра :: Semberija INFO ::

 

Продала све своје ствари и уплатила путовање крузером од 90.000 евра


Шерон Лејн је пензионисана професорица из Калифорније која има 75 година, а одлучила је своје најбоље године провести на крузеру.

Тачније, одлучила је живјети три године на мору и путовати свијетом. Одмах је продала већину својих ствари, отказала је најам стана и припремила се за живот на пучини.

Лане није дуго размишљала када јој је пријатељица рекла за путовање крузером у трајању од три године. И раније је често путовала, а сада је одлучила поновно пробудити свој авантуристички дух, преноси Мировина.хр.

Све креће у новембру, а посјетиће разне дестинације широм свијета. Њезин сан је живјети на броду, али велики проблем су јој увијек представљали трошкови таквог начина живота.

Ипак, сада је одлучила како би могла уштедјети и доћи до потребног новца, али и пропутовати свијет. Цијело путовање ће је коштати 90.000 евра.

"Мало искушавам судбину, али знам да ће овдје бити мјеста за мене када се вратим. Или ћу можда остати живјети у другој земљи. Не знам, небо је граница", рекла је пензионерка Лејн за ЦНН.

Она је тако узела малу собу на крузеру у којој нема ни прозора, а каже како јој то не представља велики проблем јер ће тамо само спавати.

Активности јој неће недостајати јер ће брод стајати на 375 разних лука широм свијета, од Индије до Кине, па све до Малдива и Аустралије.

Лане и другима препоручује да оду негдје и да уживају у животу, баш као и она.

"Немојте бити код куће. Дом је гдје је срце, али дом може бити и тамо гдје стављате свој шешир. Отиђите на брод, авион или сједните у аутомобил и отиђите негдје", поручила је.

(Независне)