Наредних дана промјенљиво, са пљусковима :: Semberija INFO ::

 

Наредних дана промјенљиво, са пљусковима


БАЊАЛУКА- У Републици Српској наредних дана биће промјенљиво вријеме, повремено са пљусковима, док ће на југу Херцеговине остати суво и сунчано, прогноза је Републичког хидрометеоролошког завода.

Промјенљиво и топло биће сутра, уз смјену сунчаних периода са повременим пљусковима са грмљавином, а биће услова за локалне непогоде са грмљавином, поготово на сјеверу.

Минимална температура ваздуха износиће од 15 до 21, у вишим предјелима од 11, а максимална од 27 до 32, те у вишим предјелима од 22 степена Целзијусова.

У четвртак и петак, 6. и 7. јула, у првом дијелу дана биће сунчано и топло, а затим се очекује развој облака који доносе пљускове са грмљавином.

У петак ће понегдје бити услова и за локалне непогоде са грмљавином, нарочито на сјеверу и понегдје у централним предјелима.

Минимална температура ваздуха у четвртак износиће од 16 до 21, у вишим предјелима од 11, а максимална од 27 до 33, те у вишим предјелима од 23 степена Целзијусова.

У петак ће минимална температура бити од 16 до 21, а максимална од 24 на сјеверозападу до 31 на истоку и југу, у вишим предјелима од 20 степени Целзијусових.


​Глас Српске