Нови добросусједски гест: Госта из Србије умјесто "канџи" у Тузли дочекала порука :: Semberija INFO ::

 

Нови добросусједски гест: Госта из Србије умјесто "канџи" у Тузли дочекала порука



ТУЗЛА - Све већи број гостију из Србије и ове године стиже на Панонска језера у Тузли.

Лијеп амбијент, чиста вода и љубазни домаћини довољни су разлози да гости из комшилука у све већем броју посјећују "тузланско море".

Један гост ипак није био упућен да се на паркинзима у близини комплекса Панонских језера паркинг плаћа и недјељом. Ипак, умјесто "канџи" дочекат ће га срдачна порука добродошлице.



"Добро дошли у нашу лијепу Тузлу. Платили смо ти паркинг. Слободаши" наводи се уз карту плаћеног паркинга у износу од 4 КМ.

"Стигао је гост из Србије у Тузлу. Вјероватно на Панонско и није платио паркинг, претпостављам да није знао да се на овом мјесту плаћа и недјељом. Ту је наша раја и добродошлица, лијеп гест за сваку похвалу", стоји у опису фотографије аутомобила, која је објављена на друштвеним мрежама.

Подсјећамо, брачни пар из Србије недавно је одушевила порука коју су пронашли на свом аутомобилу током посјете Босни и Херцеговини, тачније Зеници.

"Драги пријатељу или пријатељице. С обзиром да си из Србије, нисам хтио да ти се поквари одмор малом непијатношћу. Наиме, заборавио/ла си уплатити паркинг па сам ти ја уплатио паркинг за цијели дан. Паркинг сервис ти је хтио написати казну, а ја сам спријечио. Драги пријатељи, уживајте у Зеници", писало је у поруци која им је уљепшала дан.


Независне новине