„Бањалучко љето“ почиње 12. јула, мноштво различитих садржаја за све генерације :: Semberija INFO ::

 

„Бањалучко љето“ почиње 12. јула, мноштво различитих садржаја за све генерације


БАЊАЛУКА - Након феноменалног „Бањалучког прољећа“, које је забиљежило рекордну посјећеност, стиже нам „Бањалучко љето“, чије је велико отварање заказано за 12. јул на новоуређеној плажи „Врућица“ са почетком у 17.00 часова.

За велико отварање манифестације припремљен је цјелодневни програм и сви суграђани су позвани на дружење. Такође, свима ће на располагању бити панорамски бус, који ће цијели дан саобраћати до „Врућице“.

Наиме, „Бањалучко љето“ доноси прегршт културних, спортских и туристичких манифестација како за оне најмлађе, тако и за суграђане треће животне доби.

И овог љета, суграђани ће имати прилику да се друже са најбољим тренерима у Парку „Младен Стојановић“ на тренинзима аеробика, јоге и плеса, потпуно бесплатно.

Бројне активности биће организоване и на језеру на Мањачи (велико породично дружење), затим у Парку „Петар Кочић“ и уз Врбас.

И у Дому омладине, на тераси на крову – биће организован садражајан и богат програм током љета, и то у оквиру „Врх сцене“.

Такође, ту је и низ других манифестација које Град или организује или подржава попут концерата који се одржавају на Кастелу у оквиру више фестивала и сасвим сигурно забаве неће недостајати.

А свим суграђанима и посјетиоцима града на Врбасу током љетних мјесеци на располагању ће бити панорамски аутобус који пружа могућност да Бању Луку упознају из једне потпуно нове перспективе.


​Глас Српске