Вучић: Избори у року од шест или седам месеци :: Semberija INFO ::

 

Вучић: Избори у року од шест или седам месеци


БУДИМПЕШТА - Предсjедник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће у наредних шест или седам мjесеци сигурно бити избора у Србији, прије свега локалних и покрајинских, а можда и парламентарних.

У изјави за српске медије у Будимпешти, а на питање новинара да прокоментарише изјаву опозиције да није расписао изборе у Београду због кукавичлука и да је СНС већ изгубио Београд, само да их још нико није обавијестио о томе, Вучић је рекао да ће београдски избори, као и сви други, бити тешки за оне који побјеђују и да ће се СНС постарати да направи изненађење.

"Нама сада следе локални и покрајински избори и сасвим вероватно и парламентарни избори. Они су нама до пре три године говорили да неће ни једне изборе, на силу вам нећемо дати изборе. Сто пута сам их питао када ће изборе. Није то фонтана жеља, па ће да буде само оно што хоће. Имаће изборе врло брзо, да ли ће ти избори бити за три или шест месеци, свакако ће у наредних шест или седам избора бити", поручио је Вучић.

Што се тиче тога да је опозиција побједила на изборима, а да СНС само није обавијештен, Вучић је одговорио да је то добро.

"Волим оне који мисле да ће лако изаћи на крај са противником, ти нису довољно озбиљни. Ако неко каже већ смо победили, верујте ми да тај неће да победи, јер то говори о његовом приступу. то се тиче Беорада, као и у Србији, за нас ће бити веома тешко, за оне који увек побеђују биће тесно, за оне који на свакој утакмици побеђују не плостоји лака утакмица", рекао је Вучић.

Додао је да је за СНС свака политичка борба тешка, јер се уздају у резултате рада у Београду.

"Погледајте како изгледа Београда данас, а како је изгледао 2012, а да не кажем да је плата сада дупло већа у еврима и биће још већа. Ми ћемо да се борити, постараћемо да се направимо изненађење. Синоћ у Атини многи су мислили у 85. минуту да је готово, па није било готово. 2:0 било за Динамо, па 2:2 завршило", закључио је Вучић.


Танјуг / Глас Српске