Ryanair повећава број летова из Бањалуке :: Semberija INFO ::

 

Ryanair повећава број летова из Бањалуке


БАЊАЛУКА - Ryanair повећава број летова на линији Бањалука-Беч од 21. децембра до 4. јануара и то са два лета седмично, колико је зими, на три лета седмично.

Ryanair је ову линију имао три пута седмично до 25. маја након чега ју је смањио на само два. Aвиокомпанија ће ову линију увести на четири пута седмично у првој седмици новембра након чега је смањује на два лета, јавља Уна.

Ryanair такође има линију Бањалука-Меминген седам пута седмично, али до 5. новембра ће је продужити на пет пута седмично, након чега је смањује на два лета. Линију повећава на три лета седмично од 20. децембра и тако ће бити до 3. јануара, јавља Замаеро.

И линија Бањалука-Нуремберг ће бити повећана са два на три лета седмично од 19. децембра до 2. јануара. Компанија ће на линији Бањалука-Стокхолм АРН имати лет у уторак 19. децембра, умјесто 24. децембра (недјеља), те у уторак 2. децембра умјесто новогодишњег 31. децембра.

То значи да ће Ryanair имати три лета више током новогодишњих празника из Бањалуке. Ryanair лети седам линија за Бања Луку.


Глас Српске