Зворник: Жена пјешак тешко повријеђена :: Semberija INFO ::

 

Зворник: Жена пјешак тешко повријеђена


Жена из Сарајева чији су иницијали С.Ч. тешко је повријеђена када ју је док је ишла пјешке ударио аутомобил на регионалном путу Каракај-Сапна у зворничком мјесту Цер, саопштено је данас из Полицијске управе Зворник.

Жена је због задобијених повреда у јучершањој незгоди задржана на лијечењу у Болници Зворник.

Аутомобилом "опел корса", који је ударио у жену, управљала је Зворничанка чији су иницијали А.Р. против које ће бити поднесен извјештај надлежном тужилаштву због сумње да је починила кривично дјело угрожавање јавног саобраћаја.
Полиција је извршила увиђај ове саобраћајне незгоде.

Полицијски службеници Полицијске станице Зворник ухапсили су мушкарца чији су иницијали В.К. због сумње да ће наставити са извршењем кривичног дјела угрожавање сигурности.

Полиција је, након пријаве мушкарца А.Х. из Зворника да га је на обали Дрине ножем напао В.К. из тог града, изашла на лице мјеста и утврдила да није дошло до поврјеђивања овог лица.

О овом јучерашњем догађају обавијештен је тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини који је наложио да се након предузетих радњи Тужилаштву достави извјештај о почињеном кривичном дјелу угрожавање сигурности. 
 
(РТРС)