Марку из Сремских Карловаца украли квад на Мањачи, другари му купили нови :: Semberija INFO ::

 

Марку из Сремских Карловаца украли квад на Мањачи, другари му купили нови


Марку из Сремских Карловаца су украли квад на Мањачи, како кажу, није се одвајао од њега и када је видио да га нема, није му било лако. Али, његови другари, тачније њих 40 је одлучило да пријатеља усреће и купе му исти.

Марку су недавно украли квад - CFORCE 850HC. Међутим, његових 40 другара се удружило и сакупило новац како би му купили нови, исти модел који је имао.

До тренутка уручења ништа није знао, а уз квад је добио и опрему за возило од својих пријатеља.

"Телеграф" је успио да дође до Марка Б. (27) из Сремских Карловаца који је добио поклон од другара.

"Били смо на Мањачи као и сваке године, и тада је један пријатељ видио да ми је нестао квад. Трагали смо за њим два дана и нисмо успјели да га нађемо, контактирали смо и полицију, али ништа се не дешава", прича Марко.

Још је додао како је изгледало изненађење:

"Ништа знао нисам, звали су ме на роштиљ, то је код нас традиција стално неко прави нека дружења. Било ми је чудно јер сам тамо видио мог брата и још неке људе који се не познају међусобно, али су се они повезали и купили ми исти квад са истом опремом. Ово је сјајан гест, враћају вјеру у људе. Морам да напоменем да је ЦФОРЦЕ Србија учествовао у акцији , као и Станислав Винчић, Драган Вујковић и Бранко Стојић", прича Марко.

(Глас Српске)