СЕДМИЧНА ПОНУДА ПОСЛОВА :: Semberija INFO ::

 

СЕДМИЧНА ПОНУДА ПОСЛОВА


Тражиш посао? Пријавите се на порталу бољипосао.цом и сретно!
 
Декра / Др. Оеткер запошљава на позицији Продуцт Манагер (м/ф) у Сарајеву. Послодавац омогућује отворено и јединствено радно окружење, флексибилно радно вријеме, хибридни рад, континуиране едукације и тимску потпору те стимулативну атмосферу с фокусом на професионални развој. Пријавите се до 18.11.2023. путем линка.
 
Установа Фамилиа тражи Асистента за техничку подршку у ИТ одјелу (м/ж)  у Сарајеву. Послодавац омогућује континуиране едукације, аутономију те угодно радно окружење. Пријавите се путем линка до 25.11.2023.
 
ПроМарк д.о.о. Мостар запошљава на позицијама Помоћни грађевински радник м/ж, Армирач (м/ж) и Тесар (м/ж) у Мостару. Послодавац осигурава одличне увјете рада у уходаном тиму, осигуран смјештај, радна дозвола и униформа, могућност напредовања те могућност повећана плаће овисно о продуктивности рада. Пријави се путем линка до 10.11.2023.
 
Геомет д.о.о. запошљава на позицији Руководилац службе (сектора) машинског одржавања м/ж у Олову. Послодавац омогућује рад на одговорној позицији, подстицајно окружење и пријатну радну атмосферу, рад на изазовним пројектима који ће обогатити ваше искуство те могућност усавршавања и напредовања. Пријавите се путем линка до  19.11.2023.
 
ИН д.о.о. запошљава на позицији Возач тегљача (м/ж) на подручју Босне и Херцеговине, Хрватске и Црне Горе. Послодавац омогућује рад у угодној и потицајној атмосфери те уговор о раду на одређено с тенденцијом сталног запослења. Пријавите се путем линка до 24.11.2023.
 
За већу понуду послова, погледајте портал бољипосао.цом. Сретно!