Вучић: Листа „Србија не сме да стане“ за будућност земље и сигурност грађана :: Semberija INFO ::

 

Вучић: Листа „Србија не сме да стане“ за будућност земље и сигурност грађана


Фото: Танјуг/Тара Радовановић

Извор: Политика

ЛЕСКОВАЦ – Председник Србије и члан СНС Александра Вучић изјавио је данас, на предизборном скупу напредњака у Лесковцу, да је СНС поново започела кампању на југу Србије и нагласио да глас за листу „Србија не сме да стане“ значи будућност за нашу земљу, сигурност и безбедност за грађане, као и још фабрика, изграђених школа и болница, али и веће плате и пензије.

Вучић је истакао да зато подржава свом снагом ту листу, као и да је поносан што СНС кампању започиње, као и обично са југа Србије.

„Зато што када дођете на југ Србије добро можете да видите колико људи упркос свему што смо урадили и даље живе тешко, али колико наде полажу у будућност и колико тога очекују да се промени“, рекао је Вучић, преноси Танјуг.

Он је истакао да је зато важно да руководство државе чине људи који добро знају шта је држава и не играју се државом, већ разумеју шта су витални интереси нашег народа и знају како се Србија чува - и памећу, мудрошћу, али неретко и храброшћу.

Кад год је било потребно људи са југа Србије увек су били ту за своју државу, рекао је Вучић.

„Наш посао је да видимо како то југу земље да вратимо. И моја душа, као и ваша, исто тражи - да живимо боље и обезбедимо деци живот и да им гарантујемо будућност“, навео је он.

Каже да су раније људи сумњали да ће бити изграђен аутопут кроз Грделичку клисуру, јер су сви то најављивали, а нико није успео, чак ни Бизмарк.

Вучић је додао да је у Лесковцу раније у индустријској зони била трава и да нико није веровао да ће ту доћи велике компаније попут Аптива, где ради и Саша из породице Станковић коју је данас посетио пре скупа, а који је планирао да иде у Немачку.

Председник је додао да је та породица одлучила да остане у Србији и планира и друго дете и поручио „да су људи који живе за Србију наша највећа снага“.

Изразио је уверење да ћемо успети део људи из иностранства вратимо у Србију и покажемо им да могу и овде да зарађују исто као у иностранству.