Бањалучанин током контроле пустио пса из аута који је угризао полицајца :: Semberija INFO ::

 

Бањалучанин током контроле пустио пса из аута који је угризао полицајца


Foto: Pixabay
Бањалучка полиција контролисала је тојоту коју је возио А.М. а током контроле возач је пустио пса из аута који је угризао полицијаца за ногу те је задобио тјелесне повреде.

Из Полицијске управе Бањалука, навели су да је возач контролисан у сриједу око 19 часова у Улици Краља Петра И Карађорђевића.

"А.М. је одбило да се подвргне испитивању на присуство дрога. Током контроле А.М. је из наведеног возила пустио пса који је његово власништво, а који је потом угризао за ногу полицијског службеника, усљед чега је полицијски служнбик задобио тјелесне повреде. Полицијском службенику је указана љекарска помоћ на Универзитетском – клиничком центру Републике Српске", наводе из полиције.

Додају да је на основу наредбе судије Основног суда у Бањалуци, а уз претходну сагласност дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука, извршен претрес стана који користи  А.М. којом приликом је пронађена и одузета одређена количина марихуане.

"Све мјере и радње предузете су под надзором дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука, а након комплетирања и документовања предмета против А.М. слиједи достављање извјештаја о почињеним кривичним дјелима спречавање службеног лица у вршењу службене радње и недозвољена производња и промет опојних дрога, Окружном јавном тужилаштву Бањалука", наводе из полиције.
 
(Независне)