Отрована жена шефа украјинске Војне обавештајне службе :: Semberija INFO ::

 

Отрована жена шефа украјинске Војне обавештајне службе


Извор: Танјуг / Глас Српске

КИЈЕВ- Маријана Буданова, супруга шефа украјинске војне обавјештајне службе Кирила Буданова је отрована, изјавио је данас за портал Кијев Индипендент неименовани представник украјинске Војне обавјештајне агенције (ХУР).

Позивајући се на анонимне војне обавјештајне изворе, украјински портал Бабел пренио је раније данас да је Буданова хоспитализована због тровања тешким металима, а један представник ХУР потврдио је писање портала Бабел у коментару за кијевски Индипендент.

Маријана Буданова, супруга шефа украјинске војне обавјештајне службе Кирила Буданова, наводно је хоспитализована након дужих здравствених проблема, наводи портал Бабел.

"Лијечење се сада завршава, а потом слиједе љекарске контроле. Откривене супстанце се ни на који начин не користе у свакодневном животу и војним пословима. Њихово присуство може указивати на намеран покушај тровања", изјавио је неименовани извор портала Бабел.

Портпарол ХУР Андриј Јусов раније је рекао да је Русија у прошлости неколико пута покушавала да ликвидира Кирила Буданова.