Сервисна информација Полицијске управе Бијељина зa 29.11.2023. године :: Semberija INFO ::

 

Сервисна информација Полицијске управе Бијељина зa 29.11.2023. године



 На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Бијељина у протекла 24 часа евидентиранo je jeдно кривично дјело, једно нарушавање јавног реда и мира и три саобраћајне незгоде. 

Полицијска станица Бијељина, 28.11.2023. године око 19,00 часова од стране оштећене запримила је пријаву да је НН лице или више њих насилно ушли у њену кућу одакле су отуђили мању количину новца и златног накита. Полицијски службеници извршили су увиђај лица мјеста. О свему је обавјештен дежурни тужилац који је догађај квалификовао као кривично дјело ,,Тешка крађа“. У току је рад на расвјетљавању наведеног дјела.

На магистралном путу Шамац-Брчко у мјесту Баткуша општина Шамац, 28.11.2023. године око 09,40 часова догодила се саобраћајна незгода са лакшим тјелесним повредама. До незгоде је дошло када је са коловоза слетило теретно моторно возило ,, Ивеко“ којим је управљао С.Ш. из Републике Србије, којем  је медицинска помоћ указана у болници у Добоју, гдје су му констатоване лакше тјелесне повреде. Обустава саобраћаја трајала је од 09,40 до 16,45 часова, саобраћај се одвијао алтернативним правцима из Брчког преко Брвника, а из правца Шамца преко Гребница, Орашје ФБиХ.

У Мајевичкој улици у Бијељини, 28.11.2023. године око 18,10 часова догодила се саобраћајна незгода са тешким тјелесним повредама. У незгоди су учествовали путнички аутомобил ,,Pegout“ којим је управљао С.Г. и пјешак  Р.М. која је задобила тешке тјелесне повреде и иста је задржана на лијечењу у  Општој болници,,Свети Врачеви“ Бијељина.  Полицијски службеници Полицијске станице за безбједост саобраћаја Бијељина извршили су увиђај лица мјеста.
                                                                                           
ПОРТПАРОЛ
 
Александра Марић