Брнабић: Добро дошли на славље :: Semberija INFO ::

 

Брнабић: Добро дошли на славље


  Извор: Агенције / Глас Српске

​БЕОГРАД, 17. децембра (Тањуг) - Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас да на основу 50 одсто обрађених узорака листа "Србија не сме да стане" има 47,1 одсто гласова и сама више од 125 мандата у Скупштини Србије.

-Да поновим речи председника, добро дошли на славље - рекла је премијерка Србије.

-Да почнем прво до онога о чему ћемо причати наредних дана, колико смо могли да чујемо неисттина, лажних вести... Све са једним циљем да с екреира атмосфера за креирање хаоса - рекла је.

Додала је да су све то лажне вијести, да су покидане таблице са црних џипова, па до оних вијести да је неко приведен.

- Дакле, овај човек није приведен, то је брутална лаж, па да је на Новом Београду био бугарски воз, све су то бруталне неистине - додала је.

Како је рекла, говорили су да је угашена струја на 4 бирачка места, то је потпуна лаж.

-Београдска арена је тек глупост невероватних размера јер могу да гласају само људи који су у бирачком списку - казала је премијерка. -Једина неправилност била је инцидент у Оџацима и захваљујем се институцијама што су реаговали, идентификовали и привели лице. Све по пропису - казала је она.

Каже да таква бруталност кршења изборне тишине до сада нисмо видјели.

-Па имате преварене родитеље, па карикатуру Александра Вучића, дакле поптуно лудило... И у таквој атмосфери на обрађених 50 процената узорка имамо 47,1% гласова - рекла је она.

Она је додала да од ових података може доћи до минималних одступања.

Рекла је да ће листа "Србија не сме да стане" имати сама више од 125 мандата.

-Опозиција има план да прогласи победу иако гласови још нису ни пребројани, али они људи имају план. Свакако, ми ћемо се обратити још једном, и Вучевић и председник Србије Александар Вучић - казала је Брнабић.

На крају се захвалила грађанима који су упркос страшним нападима на Вучића ипак свој глас и повјерење дали њему.