Регионални музички фестивал „Бисер Јадрана 2024“ расписује конкурс за најбољу композицију у категорији поп, забавне и медитеранске музике :: Semberija INFO ::

 

Регионални музички фестивал „Бисер Јадрана 2024“ расписује конкурс за најбољу композицију у категорији поп, забавне и медитеранске музике


Композиције које се шаљу на конкурс, не смију бити раније извођене, нити објављене. Рок за пријављивање композиција је од 05.02. закључно са 05.05. 2024. године. Селекциона комисија фестивала, све подносиоце пријава информисаће да ли је њихова композиција прихваћена, најкасније до 15.05.2024. године. Подносиоци пријава су дужни, да аранжиране композиције организатору пошаљу до 01.06.2024. године. Пост продукцију свих примљених композиција (снимање наступа и припрему материјала за каснија емитовања или коришћење у било које договорене сврхе) реализује организатор фестивала који подносиоцима пријава одабраних композиција гарантује учешће у вечери фестивала, директан тв пренос и представљање на пресс конференцији фестивала.
 
Слањем композиција на конкурс, аутори и извођачи, на организаторе фестивала “БИСЕР ЈАДРАНА 2024“, преносе право да све композиције, без додатних сагласности, могу уступати трећим лицима на коришћење, евентуално штампање на носачима звука и слике, или због било ког типа даље дистрибуције. За најбоље композиције, организатор ће обезбиједити вриједне награде и фестивалска признања, у укупном  износу од 10.000€.
 
Право учешћа на конкурсу имају подносиоци пријава из Црне Горе и земаља региона.  Композиције слати на е-маил адресу: бисерјадранаконкурс@гмаил.цом у мп3 формату, у демо верзији. Уз композицију је потребно приложити биографију и двије фотографије извођача, име аутора композиције и контакт телефоне.
 
Фестивал ће се одржати 29.јуна у Тивту, градска рива Пине.