СИНДИКАТ СРПСКЕ ПОЛИЦИЈЕ - 17. ПОЛИЦИЈАДА - ЧЕКАЈУ И КОЛЕГЕ - БРАЋУ ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ :: Semberija INFO ::

 

СИНДИКАТ СРПСКЕ ПОЛИЦИЈЕ - 17. ПОЛИЦИЈАДА - ЧЕКАЈУ И КОЛЕГЕ - БРАЋУ ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ


Фото - В. Митрић

Традиционала 17. "Полицијада" у организацији Синдиката српске полиције биће одржана од 7 -9. јуна на Златибору, каже Лазар Ранитовић, предсједник тог репрезетативног синдикада који броји више од 8.000 чланова.То су, како каже наш саговорник, "значајни и драгоцјени дани за припаднике МУП и ССП, јер поред спортских такмичења, то ће бити прилика и за дружење са колегама и колегиницама, дирљиви сусрети после много година, сјећање на преминуле и пале колеге на бранику државе Србије".



Ранитовић каже да  Синдикат српске полиције инсистира подједнако на правима, али и обавезама према послу, према држави, нашим грађанима и њиховој имовини".Честит полицијајац, врхунски спреман, псхички и физички, за најсложеније послове је драгуљ, не само службе, већ и читавог друштва. Очекујемо да сваки наш припадник буде баш такав.

-Синдикат није мјесто да се обезбједи некоме напредовање, или не дај Боже привилегије,  јер нема веће привилегије ни части од повјерене дужности државе и народа својој полицији и сваком њеном припаднику -каже Ранитовић. -Здушно се боримо за права сваког нашег колеге и колегинице, који ваљано раде свој посао.И Полицијада је и прилика да се бавимо овим темама и оним из живота, из наших породица.


За Семберија инфо: Младен Василић