Туристичка понуда Српске на сајму у Бриселу :: Semberija INFO ::

 

Туристичка понуда Српске на сајму у Бриселу


БАЊАЛУКА - Туристичка организација Републике Српске (ТОРС) у сарадњи са Представништвом Републике Српске у Бриселу представиће туристичку понуду и програме дестинација Српске на предстојећем Сајму одмора у Бриселу ("Holiday Fair-Brussels").

На сајму, који почиње сутра и трајаће до 9. фебруара, заједно са ТОРС-ом биће представљени и Здравствено туристички центар "Бања Врућица" и Еко зона Зеленковац.

Представништво Српске у Бриселу у сарадњи са ТОРС-ом у претходних неколико година остварило је успјешну сарадњу са туристичким операторима из земаља Бенелукса с циљем промоције и дистрибуције аранжмана на овом веома значајном тржишту.

"С тим у вези, у протеклом периоду реализоване су студијске посјете туроператора и представника медија са поменутог тржишта нашим туристичким дестинацијама попут Бањалуке, Требиња, Јахорине, Вишеграда и других", саопштено је из ТОРС-а.

Република Српска туристима са ових простора има шта да понуди, посебно у сегменту активног одмора, етно, бањског туризма, те "сити брејк" тура.

Осим квалитета услуга, наводи се у саопштењу, један од адута домаће угоститељске привреде је и конкурентост у цијени, а велика предност је и директна авионска линија Бањалука-Брисел компаније "Рајанер", која ово тржиште директно повезује са Српском.

Посјетиоцима ће све вријеме трајања сајма бити представљена цјелокупна туристичка понуда Републике Српске на изложбеном простору ТОРС-а.

СРНА / Независне