ЈЗУ Свети врачеви 25. јун: Још једна особа позитивна на КОВИД19 :: Semberija INFO ::

 

ЈЗУ Свети врачеви 25. јун: Још једна особа позитивна на КОВИД19


На подручју Бијељине у протекла 24 часа, тестирано је 19 узорака и мушкарцу млађе животне доби, потврђен је КОВИД19, тако да на дан, 25. јун, у болничком карантину имамо укупно три лица, два мушкарца млађе животне доби који су под терапијом и једну женска особа старије животне доби, којој је и након ретестирања, потврђен корона вирус.

До 25. јуна, тестирано је је укупно 1.079 лица. У регионалном Дому ученика, гдје су смјештене особе код којих је потврђен вирус корона и које су без симптома, налази се 61 особа, од којих је 47 са подручја Зворника, три (3) са подручја Милића, три (3) са подручја Братунца, шест (6) са подручја Угљевика и двије (2) са подручја Бијељине.

​Апелујемо на грађане да не игноришу присутност вируса корона у заједници и да и даље примјењују препоруке и савјете медицинске струке, а то су: обавезно ношење маски у затвореном простору, дезинфекција затвореног простора, појачана лична хигијена, одржавање физичке дистанце, ограничавање рада свих пословних субјеката до 23 часа, те забрана окупљања више од 50 лица.