У Лопарама расвјетљена крађа електричне енергије :: Semberija INFO ::

 

У Лопарама расвјетљена крађа електричне енергије Полицијски службеници Полицијске станице Лопаре, расвјетлили су кривична дјела ,,Крађа електричне енергије или природног гаса“ и ,,Оштећење и одузимање туђе ствари“.

Наиме,29.11.2023. године надлежна полицијска станица, од стране оштећене, запримила је пријаву, да је лице Н.Т. неовлаштено улазио у двориште њене породичне куће у мјесту Пипери, којом приликом је оштетио жичану ограду, као и да је у њеном дворишту набацио своје каблове на вод нисконапонске мреже и остварио контакт мимо мјерења ради отуђења електричне енергије.

Од стране полицијских службеника извршен је увиђај лица мјеста. Надаље, приликом предузимања истражних радњи код лица Н.Т. пронађени су  и предмети који се доводе у везу са горе извршеним кривичним дјелима.

Након комплетирања предмета против лица Н.Т. следи Извјештај надлежном тужилаштву због постојања основа сумње да је починио кривична дјела ,,Крађа електричне енергије или природног гаса“ и ,,Оштећење и одузимање туђе ствари“.
 
 
 
                                                                                           ПОРТПАРОЛ
 
                                                                                      Александра Марић