Крстајић преломио – Лука Јовић стартер за Србију против Њемачке! :: Semberija INFO ::

 

Крстајић преломио – Лука Јовић стартер за Србију против Њемачке!


Лука Јовић у сриједу ће одиграти четврти меч у дресу “А” репрезентације, али први пут ће бити стартер.
Послије занемарљивих партија против Чилеа, Бразила и Црне Горе (збирно око 15 минута), ефикасни српски центарфор у сриједу ће дебитовати у почетној постави “орлова”.

То је, без устезања, у Волфсбургу најавио селектор Младен Крстајић, дан прије контролне утакмице против Њемачке (сриједа, 20.45).

“Што се тиче Луке Јовића и питања да ли ће бити у тиму или неће, могу да вам кажем да ће бити у тиму и да ће почети утакмицу”, изјавио је шеф струке “орлова” на конференцији.

Изузев најаве наступа голгетера Ајнтрахта, селектор није даље “откривао карте”. Упитан за ситуацију у свом тиму, указао је на велике “кадровске” проблеме…

“Није једноставна ситуација код нас. Имамо седам повријеђених играча, који нажалост нису допутовали. То су много битни играчи, искусни, који дуги низ година играју за репрезентацију. Матића сигурно нећемо имати за Португал, као и Пријовића. Даље, Тадић, Костић, Коларов, Митровић… То су четири играча које још чекамо, остали су у Београду на рехабилитацији, надамо се да ће нам се у четвртак прикључити у Португалу. Иста је ситуација са Фејсом, који исто има повреду и прикључиће нам се у Лисабону”.

Крстајић је рекао да вјерује у екипу коју је довео у Њемачку.
 
“Поштујемо домаћина као фудбалску велесилу, али имамо младе, талентоване, играче који желе да се докажу и који ће бити окосница српског фудбала у будућности”.

Mондо