Крстајић: Биће тешко, али имамо идеју за Роналда :: Semberija INFO ::

 

Крстајић: Биће тешко, али имамо идеју за Роналда


Селектор репрезентације Србије Младен Крстајић изјавио је да Орлови у добром расположењу улазе у утакмицу са Португалом.

Србија гостује актуелним европским шампионима вечерас од 20.45 у Лисабону, а Крстајић уочи тог дуела домаћину препушта улогу фаворита.

"Цијенимо Португал, то је изузетно квалитетан ривал, али се не бојимо. Бићемо ослабљени, међутим, против Њемачке смо показали квалитет. Атмосфера је добра, надамо се најбољем. Они су под притиском, али смо и ми, пошто се игра за бодове", изјавио је Крстајић.

Орловима је то први квалификациони меч, док су Португалци у првом колу групе Б ремизирали са Украјином на свом терену 0:0.

"Украјина има свој модел. Нећемо гледати друге, већ само да се што боље спремимо. Упознати смо и са нашим, али и са њиховим манама и желимо да их нађемо што је више могуће. Увјерени смо у сопствени квалитет, желимо да одиграмо најбоље могуће и будемо максимално концентрисани. Модел из Њемачке је оно чему тежимо. Желимо Европско првенство после 20 година".

Главна претња српском тиму биће Кристијано Роналдо.

"Имамо неке идеје и методе како да покушамо да га зауставимо, али врло је тешко анализирати таквог играча и такву звијезду. Ипак, у питању је можда и најбољи играч на свијету, тако да је сувишно било шта коментарисати", закључио је Крстајић.

У другој утакмици групе Б у истом термину састају се Луксембург - Украјина.

Извор: Инфо Бијељина/N1