У НЕДЈЕЉУ У БИЈЕЉИНИ ОДРЖАВА СЕ РАНИЈЕ ДВА ПУТА ОДЛОЖЕНО СЕНИОРСКО КАРАТЕ ПРВЕНСТВО РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ - ПОЈЕДИНАЧНО И ЕКИПНО :: Semberija INFO ::

 

У НЕДЈЕЉУ У БИЈЕЉИНИ ОДРЖАВА СЕ РАНИЈЕ ДВА ПУТА ОДЛОЖЕНО СЕНИОРСКО КАРАТЕ ПРВЕНСТВО РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ - ПОЈЕДИНАЧНО И ЕКИПНО


Након што смо због мјера Кризног штаба Владе Републике Српске и непостојања техничких услова два пута били приморани одлагати појединачно и екипно Сениорско Првенство Републике Српске, овим путем вас желимо обавјестити да ће се поменуто Првенство одржати у недјељу 04.04.2021. године у Бијељини, у спортској дворани "Филип Вишњић" (Гимназија).
 
Подсјећамо, да је Организатор Првенства Регионални карате савез БМСиП-е и карате савез Републике Српске, док је техничка организација и домаћинство додјељена карате клубу “УНСУ“ из Бијељине, који ће ево по трећи пут припремати организацију истог и надамо се спровести је до краја.
 
На Првенству које је квалификационо за предстојеће државно првенство учешће ће узети клубови из цијеле Републике Српске. Такмичење почиње у 10:00 часова и одвијат ће се током цијелога дана у катама екипно и појединачно, затим у борбама појединачно и екипно, у мушкој и женској конкуренцији. Првенство се организује без присуства публике и спровешће се према свим прописаним мјерама Кризног штаба Владе Републике Српске. Церемонија отварања првенства планирана је у 12:00 часова.
 
Генерални покровитељ Првенства је Град Бијељина на челу са Градоначелником Господином Љубишом Петровићем, који је препознао важност организације оваквих и сличних догађаја у нашем граду дајући нам пуну подршку у организацији.
 
Нама као  домаћину и техничком организатору, част  је и задовољство што ће Град Бијељина после више од једне деценије поново бити домаћин једног званичног карате првенства! 
 
Прес служба кк. "УНСУ" Бијељина