ФК РАДНИК У НЕДЈЕЉУ ДОЧЕКУЈЕ ЖЕЉЕЗНИЧАР :: Semberija INFO ::

 

ФК РАДНИК У НЕДЈЕЉУ ДОЧЕКУЈЕ ЖЕЉЕЗНИЧАР


У оквиру 6. кола м:тел Премијер лиге БиХ у недјељу, 22. августа 2021. године на Градском стадиону у Бијељини снаге ће одмјерити ФК „Радник“ и ФК „Жељезничар“ из Сарајева. Биће то прилика за оба клуба да освајањем бодова поправе свој положај на табели Премијер лиге. Жељезничар је тренутно на седмој позицији са двије побједе, два пораза и једног ремија у првих пет кола. Са друге стране, домаћи Радник се налази на претпосљедњој позицији са освојена два бода из пет утакмица.

-У недјељу нас очекује наставак тешког распореда. У шест кола играмо са пет великих клубова. У госте нам долази један од великана бх. фудбала. Иако то није онај Жељезничар од прије годину-двије и даље је то једна јако добра екипа. Међутим, ја мислим да ћемо ми у недјељу прекинути нашу лошу серију јер Радник јако дуго није уписао побједу. Наш положај на табели није огледало наше игре. Имамо тај велики проблем са реализацијом и на томе у задње вријеме јако много радимо. Желим да истакнем да је моја екипа постигла потребни ниво физичке спреме у шта смо се могли увјерити у другом полувремену против ФК „Сарајево“. Само нам недостаје више одлучности у фази напада. Жељезничар је од 2005. године само три пута поражен у Бијељини, од тога два пута у посљедње три утакмице на Градском стадиону“, рекао је тренер ФК „Радник“ Владо Јагодић истакавши да су Ђурић и Сушић спремни за недјељни меч, можда и од прве минуте.

​Проблем ће представљати повреда рамена Јована Мотике због које ће сигурно пропустити меч са Жељеничаром. Голман плавих Азур Аљкановић је обећао беспоштедну борбу своје екипе и позвао навијаче на стадион у недјељу.