КРСТАЈИЋ: ПРЕУЗИМАМ ОДГОВОРНОСТ ЗА ПОРАЗ :: Semberija INFO ::

 

КРСТАЈИЋ: ПРЕУЗИМАМ ОДГОВОРНОСТ ЗА ПОРАЗ


Foto EPA/MYKOLA TYS
Експеримент селектора Младена Крстајића у Украјини није успио. Србија је након промјене система игре на 3-5-2 пред меч квалификација доживјела најтежи пораз откако се такмичи под овим именом.

Украјина је дјеловала супериорно на мечу и издвојила се у врху квалификационе групе са 7 бодова. На другој страни Србија је доживјела дебакл од којег ће се тешко опоравити. Остаје нејасно зашто су „орлови“ након осам мечева без пораза промијенили систем и то против Украјине која има сјајне и брзе играче на бочним позицијама.
 
-Није нимало лако коментарисати послије оваквог дебакла. Почетак првих 15-20 је доносио нешто што смо хтјели. Није било очекиваног паса. Након два брза гола смо пали и то нас је пресјекло. Покушали смо да пређемо на 4-4-2 а онда смо на старту другог дијела примили гол. Играчи нису криви, преузимам одговорност за овај резултат. Морамо да дигнемо играче против Литваније.

Веома је тежак моменат и морамо већ у понедјељак да побједимо и дигнемо се након свега- рекао је селектор Младен Крстајић Спортклубу након меча.

Српска инфо