БЛАЖЕВИЋ: НЕ ОДУСТАЈЕМО ОД НАШЕГ ЦИЉА :: Semberija INFO ::

 

БЛАЖЕВИЋ: НЕ ОДУСТАЈЕМО ОД НАШЕГ ЦИЉА


Емануллах Блажевић осврнуо се на пораз против екипе Крупе и најавио сутрашњи меч против екипе Лакташа.

„У првом дербију ове сезоне против екипе Крупе добро смо отворили утакмицу у повели у првој минути сусрета. Могу да кажем да смо били бољу у првих петнаест минута сусрета. На жалост, неколико шанси нисмо искористили. Крупа је наше грешке казнила са постигнутим головима из контранапада, преокренули резултат, имали посјед и на крају заслужено побједили“ – рекао је Блажевић.

Блажевић је истакао да екипа Лакташа има пар играча који су играли премијер лигу БиХ и да ће сутра доћи да се покажу јер немају шта да изгубе

„Екипа Лакташа лоше је почела првенство што се може рећи и за нас. Долазе у Бијељину да се надигравају, а могу да кажем да имају озбиљан тим. Пар играча прошле године играло је премијер лигу и вјерујем да ће дати све од себе да се покажу у најбољем свјетлу, јер немају шта изгубити.

Што се нас тиче, вјерујем да ћемо након ове утакмице изаћи из резултатске кризе. Ми не одустајемо од наших амбиција и вјерујем да ћемо након утакмице са Лакташима ући у побједнички низ“ – истакао је Блажевић.

Меч Звијезда 09 – Лакташи игра се сутра на стадиону Етно село Станишићи са почетком у 17.00 сати.