СЛАВЕНКО РИСТИЋ ДОНИРАО ТРЕНЕРКЕ ФК „БОРАЦ“ ИЗ УГЉЕВИЧКЕ ОБРИЈЕЖИ :: Semberija INFO ::

 

СЛАВЕНКО РИСТИЋ ДОНИРАО ТРЕНЕРКЕ ФК „БОРАЦ“ ИЗ УГЉЕВИЧКЕ ОБРИЈЕЖИ


Лидер Републичке странке Српске Славенко Ристић донирао је Фудбалском клубу /ФК/ „Борац“ из Угљевичке Обријежи тренерке, истакавши овом приликом да ће као друштвено одговоран привредник увијек помагати развој спортских колектива у Републици Српској.


 
- Улагање у било који спорт донијеће нашој нацији здраве, одговорне и способне младе људе, који ће бити спремни да се носе са свим животним препрекама. Да би остваривали запажене резултате, осим воље и вјере у то што раде, треба да имају и професионалну опрему која ће им олакшати тренинге и утакмице. Зато се надам да ће моја скромна донација унаприједити њихову игру на терену – изјавио је Ристић.


 
Некадашњи играч и симпатизер ФК „Борац“ Љубиша Стевановић захвалио је Ристићу на помоћи клубу, нагласивши да цијени његову континуирану подршку спортским колективима посљедњих десетак година.


 
- Господин Славенко Ристић из дана у дан доказује да његове донације нису везане за скупљање било каквих поена, него да искрено жели помоћи свим спортским, културим и другим колективима који вриједно раде и остварују резултате – навео је Стевановић.