Новак након побједе: Хвала што ме трпите :: Semberija INFO ::

 

Новак након побједе: Хвала што ме трпите


Фото - Танјуг / АП
Новак Ђоковић је шампион турнира у Аделејду након тријумфа над Себастијаном Кордом са 2-1 у сетовима.

Пети тенисер свијета је после велике борбе и 188 минута игре побиједио резултатом 6:7 (8), 7:6 (3), 6:4 и послије меча изјавио.

"Добро вече свима, надам се да сте уживали вечерас. Неколико речи Себу и тиму, свака част, велики напор и морам да кажем да си био ближи победи него ја и ниси имао среће, две лопте су све одлучиле. Само настави тако јер си сјајан играч", рекао је Ђоковић, преноси Б92.

"Захвалио бих свом тиму што ме трпе и толеришу у добрим и лошим временима, данас није било лако радити са мном и хвала им свима што су овде, волим вас. Била је ово невероватна недеља и ви сте је направили још лепшом и то је за мене прави поклон. Све ово је невероватно, чак и посвета коју сам добио и хвала вам што сте били на сваком мечу уз мене и што сте ме подржавали. Дефинитивно је изгледао као да играм код куће и ви сте то учинили из дубине срца да осетим вашу добродошлицу. Сјајно је што смо имали наследника абориџина чији су преци овде били хиљадама година, хвала што преносите историју и културу вашег народа и видимо се овде следеће године".


Независне новине