АК "Атлетик" спрема атлетски спектакл у Бијељини :: Semberija INFO ::

 

АК "Атлетик" спрема атлетски спектакл у Бијељини


У Етно селу "Станишићи", у недјељу деветог априла, тачно у подне почиње други по реду Међународни атлетски митинг "Трофеј Бијељине 2023". 
 
Ове године су се у Атлетском клубу "Атлетик" потрудили да манифестацију прошире на све узрасне категорије те се очекује преко 200 атлетичара из БиХ и Србије. Гостовање су најавила велика атлетска имена из ове двије земље што обећава изузетно јаке и занимљиве трке.
 
Промотер овог догађаја је, као и прошле године прослављени југословенски атлетичар Драган Здравковић. Најбољи босанскохерцеговачки атлетичар Амел Тука, који је иначе и велики пријатељ овог клуба најавио је такође гостовање и подршку млађим колегама.


 
Како у АК "Атлетик" сазнајемо и они су изненађени великим одзивом клубова који желе својим учешћем обогатити "Трофеј Бијељине 2023" али и поносни што су својим трудом и резултатима постали препознатљиви и што су успјели да се нађу у самом врху краљице спортова, не само у БиХ.
 
-Пријатељски клуб из Зрењанина, АК "Банат" на челу са Петром Танкосићем као и већина клубова из Србије и Косова стиже већ у суботу у Бијељину. Покровитељ ове манифестације је Град Бијељина а помоћ око реализације је узео и велики дио друштвено одговорних компанија нашег града", рекли су за "Семберија ИНФО" у АК "Атлетик".
 
Руководство АК "Атлетик" као и њихови чланови позивају све љубитеље краљице спортова у Семберији да им се придруже у недјељу, да сви заједно буду добри домаћини атлетичарима и њиховим тренерима који долазе у Бијељину.
 
-Уколико имате дилему на који спорт уписати своје дијете, тренери АК "Атлетик" Вас позивају да дођете и увјерите се на који начин се код нас у клубу ради са дјецом и шта се све од атлетских дисциплина нуди. Свако дијете може да изабере оно што му одговара, наравно уз стручну консултацију професора физичког васпитања који раде у овом клубу", поручили су још из АК "Атлетик".
 
(Семберија инфо)