Пуштене у продају улазнице за Српска опен :: Semberija INFO ::

 

Пуштене у продају улазнице за Српска опен


БАЊАЛУКА - Улазнице за тениски турнир Српска опен пуштене су данас у онлајн продају, а заинтересовани који желе да си приуште вриједан комад папира могу то да учине преко званичног сајта турнира www.srpskaopen.org.

Карте се продају по данима, стим да су најјефтиније предвиђене за почетак турнира. За први дан турнира цијена улазнице ће бити 13 КМ, а за други дан 17 и 26 КМ. Улазнице за сриједу и четвртак (19. и 20. април.) ће бити 34 и 43КМ.

Уколико желе гледати мечеве у петак посјетиоци ће морати платити 43 и 51 КМ. Док за суботу и недјељу, полуфиналне и финалне дане турнира карте најскупље. За полуфинале ће коштати 51 и 60 КМ, а за финале 68 и 77 КМ.

Карте ће бити доступне за куповину за сваки појединачни дан.

Љубитељи тениса ће на АТП турниру "Српска опен" од 16. до 23. априла имати прилику да гледају српског тенисера Новака Ђоковића, као и велики број свјетских тениских звијезда.

Осим Ђоковића, у Бањалуци ће играти Андреј Рубљов, Станислав Вавринка, Борна Ћорић, Гаел Монфис, Ришар Гаске, Фабио Фоњини, Ласло Ђере, Филип Крајиновић...

"Српска опен 2023" представља АТП турнир из серије 250, који се након двије узастопне године у Београду, ове године одржава у Бањалуци.


Глас Српске