Меси добио понуду од 400 милиона евра годишње :: Semberija INFO ::

 

Меси добио понуду од 400 милиона евра годишње

Аргентински суперстар Лионел Меси на прагу је промјене средине. Како сада изгледа, мале су шансе да остане у ПСЖ-у, али му опција не мањка.

Када је изашла вијест да је растанак између Лионела Месија и ПСЖ веома близу, моментално се појавило брдо вијести око опција гдје ће аргентински мајстор наставити каријеру. Наравно , у таквим спекулацијама први пик је Барселона, гдје се Меси и прославио.

Међутим , прва озбиљнија вијест о овој теми не помиње Барселону. Један од најпоузданијих инсајдера када су трансфери у питању Фабрицио Романо преноси да је саудијски Ал Хилал послао званичну понуду и да је она је заиста понуда из снова - 400 милиона евра на годишњем нивоу!

Уколико би Меси прихватио ову понуду постао би најплаћенији фудбалер. Такође , завршио би у истој лиги гдје је већ Кристијано Роналдо, што би за елитну лигу Саудијске Арабије заиста било спектакуларно.

Ипак , Месијев приоритет је Европа, а Барселона, како преноси Романо, још није испала из игре. Додуше , она прво мора да ријеши ситуацију са финансијским фаир плаyом.

(N1)