Милан и Реал у полуфиналу Лиге шампиона :: Semberija INFO ::

 

Милан и Реал у полуфиналу Лиге шампиона


Фудбалери Реала и Милана пласирали су се у полуфинале Лиге шампиона.

Реал је у Лондону побиједио Челси 2:0 у реванш дуелу четвртфинала најквалитетнијег европског клупског такмичења.

​Актуелни европски шампион је изборио пласман у полуфинале, пошто је прошле недјеље у првој утакмици у Мадриду такође славио са 2:0.

Оба гола за Реал у вечерашњем мечу постигао је Родриго у 58. и 80. минуту.

Реал ће у полуфиналу ЛШ играти са бољим из дуела између Манчестер ситија и Бајерна. Енглески клуб је у првом мечу славио са 3:0, а реванш сусрет ће бити одигран сутра од 21 час у Минхену.

Фудбалери Наполија и Милана играли су вечерас у Напуљу 1:1 у реванш мечу четвртфинала ЛШ. У првом мечу одиграном прије осам дана било је 1:0 за Милан.

Милан је у мечу имао прилику да поведе у 22. минуту, али је голман Наполија Алекс Мерет одбранио једанестерац, који је извео Жиру.

Француски нападач је шест минута касније имао велику шансу, али је Мерет поново био сигуран. Милан је повео у 43. минуту поготком Жируа, који је затресао противничку мрежу после контранапада и асистенције Рафаела Леаа.

Наполи је у другом полувремену имао више од игре, а голман Милана Мајк Мањан је у 82. минуту одбранио пенал, који је извео Квича Кварачелија.

Наполи је до изједначења стигао голом Виктора Осимена у 93. минуту, али је Милан на крају изборио пласман у полуфинале најквалитетнијег клупског такмичења.

Фудбалери Милана ће у полуфиналу ЛШ играти са бољим из дуела између Интера и Бенфике. Интер је у првом мечу славио са 2:0, а реванш је сутра од 21 сат у Милану.
 
(Тањуг)