"Био сам испод свог нивоа" Ђоковић разочаран након шокантне елиминације са Српска опен :: Semberija INFO ::

 

"Био сам испод свог нивоа" Ђоковић разочаран након шокантне елиминације са Српска опен


Дошао је Бањалуку да освоји Српска опен, али је шокантно елиминисан у четвртфиналу.

Новак Ђоковић, најбољи тенисер свијета након велике борбе морао да је пружи руку Душану Лајовићу који га је савладао са 2:0.
 
– Душан је сјајан момак и неко кога знам много дуго. Играли смо заједно у репрезентацији и Дејвис купу. Срећан сам због њега, играо је јако добро – рекао је Ноле.
 
Он је истакао да је проблем био што је играо испод свог нивоа.
 
– Играо је јако добро, ја сам био на много лошијем нивоу. Са оваквом игром не могу да добијем много тенисера. Био сам тотално ван ударца, доста сам био испод нивоа, ноге су ми биле троме – јасан је Ђоковић.
 
Он је истакао да је и поред лошије игре имао своје шансе, али…
 
– Ја да нисам вјеровао у побједу, не бих дошао да меч. Имао сам своје шансе и нисам их искористио, играо сам доста пасивно и доста грешака сам направио. Душан је играо агресивно кад је требало, сервирао је доста добро, добре углове бирао. Није велико изненађење да игра овако добро. Остао је врло чврст ментално то је много поправио у протеклом период – хвалио је ривала први тенисер свијета и закључио:
 
“Увијек сам имао спор почетак на шљаци, па се надам да ћу у наставку сезоне заиграти боље и врхунац форме доживити на Ролан Гаросу.”

(Српска Инфо)