Ђоковић у сузама: Сутра ћу бити поносан, данас ми је тешко :: Semberija INFO ::

 

Ђоковић у сузама: Сутра ћу бити поносан, данас ми је тешко


Фото - Танјуг / АП
Новак Ђоковић емотивно је доживио свечану церемонију додјела признања на Вимблдону.

- Није било добро за мене, али је било добро за Карлоса и морам да му честитам јер је добио овај меч и одиграо сјајно поготово када је сервирао за победу имао је невероватне ударце и свака му част. Мислио сам да ћу имати проблема са њим на шљаци и на бетону, али не на трави. То се променило и честитам. Прилагодио си се овој подлози и само пар пута си играо на трави пре овог Вимблдона и се честитке том тиму - рекао је Новак Ђоковић и добио громогласан аплауз.

Онда се окренуо ситницима које су одлучиле велико финале.

-За мене је овај меч... Па, не волите ово да изгубите и када се све емоције стишају морам да будем захвалан јер сам много титула и тесних мечева овако добијао па сетимо се само Федерера 2019. године и можда сам требао да изгубим нека друга финала, па се сада ово изједначило мало - нагласио је Ђоковић.

Освојио је два Гренд слема ове године и на трећем играо финале:

- Сутра ћу бити поносан, данас баш и нисам. Тешко је прогутати овај пораз и за ово радимо сваког дана да бисмо играли на великој сцени, а благословен сам што сам играо велоке мечеве и ово је још један у историјским књигама, а изгубио сам од бољег играча данас и идемо даље да будемо још бољи - истакао је Ђоковић.

Нека реч о тренеру Горану Иванишевићу и породици

- Под стресом сам, а драго ми је да ми је син и даље ту и да се и даље смеје. Волим вас све, хвала на подршци - поручио је Ђоковић у сузама.


РТРС