АТОС БАНК уз Одбојкашки клуб “Радник” Бијељина :: Semberija INFO ::

 

АТОС БАНК уз Одбојкашки клуб “Радник” Бијељина


АТОС БАНК а.д. Бања Лука је као друштвено одговорна финансијска институција препознала рад и потенцијал одбојкашког клуба “Радник” који је у сезони 2022/23 “покорио” одбојкашку сцену у БиХ.

“Задовољство нам је што смо од ове године поносни спонзор и партнер овако значајног и перспективног спортског клуба, који на најбољи могући начин представља једну од вриједности које ова Банка његује, а то је спорт и здрав начин живота. Жеља нам је да уз нашу подршку овај клуб настави остваривати сјајне резултате, а ми ћемо бити ту као подршка за даљи напредак и развој, те ћемо на тај начин дати свој допринос развоју овог спорта. Сматрам да овим партнерством и подршком оваквим пројектима стварамо боље и напредније окружење за нашу локалну заједницу.” поручили су из АТОС БАНК а.д. Бања Лука.

Из Одбојкашког клуба “Радник” захвални су на подршци која је стигла из АТОС Банке.

“Желим овом приликом да се захвалим АТОС Банци на томе што је препознала значај нашег клуба, те се одазвала позиву да у наредној сезони буде наш партнер и спонзор. Наш клуб је у тек завршеној Премијер лиги по први пут у историји освојио титулу, као и Куп БиХ, а након двадесет година и пехар Купа Републике Српске.

У сезони пред нама трудићемо се да у најбољем свјетлу представимо наш град и државу, такмичењем у најелитнијем европском рангу такмичења-Лиги шампиона.

Уз све успјехе наших сениора, не заборављамо и основну функцију спорта: један смо од ријетких клубова у БиХ који ће наступати у свим категоријама млађих селекција. Здрави и правилно формирани млади људи су основна претпоставка за квалитетну будућност, како клуба, тако и друштва у цјелини” изјавио је овим поводом Дарко Манојловић, предсједник Управе ОК “Радник”.