Навијачи стижу у Беч, Врањеш увјерен у добар резултат :: Semberija INFO ::

 

Навијачи стижу у Беч, Врањеш увјерен у добар резултат


БАЊАЛУКА - Фудбалери Борца са нестрпљењем чекају девети наступ на међународној сцени. Црвено-плави су синоћ  одрадили тренинг на главном терену у термину утакмице.

Dва освајача Средњеевропског Митропа купа играће вечерас од 20.30 часова на "Ђенерали Арени" и бориће се за пласман у треће коло Лиге Конференције.

Стојан Врањеш, члан шампионске генерације се по трећи пут вратио у Борац.

- Очекује нас добар противник, захтјевна утакмица, како физички, тако и тактички. Мислим да је екипа, добро радила на припремама и учинићемо све да у овој утакмици направимо добар резултат и сјајну увертиру за меч у Бањалуци. Мислим да су момци спремни и да ће дати свој максимум у овом дуелу, рекао је Врањеш.

У Борцу се надају добром резултату.

"Ако погледате екипу, мислим да смо добили пуно на брзини, на искуству и мислим да уз неке ствари које смо договарали можемо да изненадимо противника. Знамо сви да играју високи пресинг, да су физички спремни, али скаутирали смо их и видјели да ту има пуно недостатака, пуно простора. На нама је да останемо сконцентирани и мислим да можемо да направимо добар резултат  поручио је Врањеш.

Пут Беча кренуо је велики број навијача Борца, тако да ће Бањалучани да имају огромну подршку.

-То ће нам бити вјетар у леђа. Наши навијачи су 12. играч и уз њих је све пуно лакше. Најављено је да ће доћи у великом броју и сигуран сам да ћемо у овом дуелу дати максимум како бисмо их обрадовали. Атмосфера у екипи је добра, играчи који су дошли са стране полако упознавају шта значи Борац за Бањалуку и за бх. фудбал. Ми старији играчи који смо ту морамо још мало да им приближимо све то, да се уклопе и да покажу свој максимум- рекао је на крају Врањеш.

Милан Макарић, најбољи стријелац Суперлиге Србије из сезоне 2020-21.године је скоро стигао у Борац

- Прве импресије су одличне. Одмах ми је било јасно у какав клуб сам дошао, ово је највећи клуб у БиХ. Што се тиче п утакмице са Аустријом, очекује нас квалитетан меч са веома јаким противником. Сви жељно ишчекујемо да та утакмица почне и надамо се проласку даље", истиче нови нападач Борца.


Глас Српске