​НЕДЈЕЉА ЈЕ ВРИЈЕМЕ ЗА БИЦИКЛЕ :: Semberija INFO ::

 

​НЕДЈЕЉА ЈЕ ВРИЈЕМЕ ЗА БИЦИКЛЕ



Бијељина ће 13. августа бити домаћин 10. трке Дунав купа 2023. Након што је прошле године Бициклистички клуб „BN cycling team“ по први пут у Бијељини организовао један овако значајан спортски догађај добили су бројне похвале за организацију трке од бициклиста из Србије, Хрватске и Босне и Херцеговине.



Бијељинска етапа Дунав купа 2023 и ове ће се године возити на старом мјесту, Индустријској зони 2 (Улица Стафана Дечанског, преко пута АТЦ-а) која пружа скоро идеалне услове за једну бициклистичку трку. Кружна стаза је дуга 2.08 километара а одрасли ће возити укупно 52 километра.



Поред званичног дијела трке, БК „BN cycling team“  је резервисао посебан термин за најмлађе бициклисте. Наиме, прије главне трке одржаће се ревијална трка за најмлађе која има за циљ популаризацију бициклизма међу дјецом. 

- Пријавите се и дођите да се дружимо. На један сат оставите телефоне, компјутере, игрице... и дођите да уживамо у вожњи бицикала. И наравно, позовите другаре“, стоји у позиву организатора, Бициклистичког клуба „BN cycling team“  из Бијељине.