Шампиони упалили моторе :: Semberija INFO ::

 

Шампиони упалили моторе


Стручни штаб КМФ "Радник МД Схоп" јуче је извршио прву прозивку и тако озваничио почетак припрема за нову сезону 2023/24. у којој бијељинску екипу чека премијерни наступ у УЕФА футсал Лиги шампиона, као и нова сезона такмичења у Премијер лиги БиХ.



Првом тренингу је присуствовало18 играча. Редове шампионске екипе напустили су Владимир Џомбић (Буба Мара Цазин) и Драган Савић а до сада су у Бијељину стигли Семир Хоџић, Емир Хоџић (оба Луx Брчко), Сеад Бећиревић (Брчко Здравље) и Коста Кузмић (Салинес Тузла).

Такође је и стручни штаб добио појачање гдје су се досадашњим тренерима Перици Трифковићу (главни тренер) и Преграду Зарићу (кондициони тренер) придружили Здравко Вујић и Илија Симић (тренер голмана).



-У наредним данима (12/13. август 2023.) нас у Бијељини очекује Турнир шампиона, на којем поред нашег тима наступају још екипе из Аустрије, Словеније и Србије, а у периоду од 22. до 27. августа 2023. екипу КМФ "Радник МД Схоп" очекује премијерни наступ у футсал Лиги шампиона, гдје играмо у Тирани (Албанија) са шампионима Албаније, Сјеверне Ирске и Велса“, стоји у саопштењу за јавност КМФ „Радник МД Схоп“.