Јелен пиво нови спонзор Фудбалског клуба “Радник” Бијељина :: Semberija INFO ::

 

Јелен пиво нови спонзор Фудбалског клуба “Радник” Бијељина


Данас је у просторијама “ФК Радник” потписан једногодишњи уговор о спонзорству са реномираном мултинационалном компанијом “Молсон Цоорс БиХ” у чијем је састав чувени пивски бренд Јелен.

Испред “ФК Радник” потписивању је присуствовао директор клуба Горан Јањић, који је изјавио сљедеће:

“Импонује нам чињеница да је једна оваква компанија препознала квалитетан и организован рад у “ФК Радник”, те је спремна да свим својим расположивим средствима помогне и додатно оснажи функционисање клуба. Ми у суботу стартујемо са првом утакмицом против Славије из Источног Сарајева и сигурно да нам је овај догађај додатни подстрек и показатељ да нисмо сами у борби за највиши циљ ове сезоне. Да је клуб након прошле сезоне показао висок ниво озбиљности и организованости, показатељ је и најава нових спонзорских уговора о којима ћемо у наредним данима упознати јавност и наше вјерне навијаче”.

Директор маркетинга компаније “Молсон Цоорс БиХ”, господин Владимир Росић изјавио је сљедеће:

“ФК Радник” је клуб са богатом историјом и традицијом и као такав је један од најуспешнијих спортских колектива и симбола Семберије и града Бијељине.  Наша компанија “Молсон Цоорс” је препознала енергију, ентузијазам и велике амбиције клуба, тако да смо се одлучили да подржимо и додатно оснажимо функционисање клуба у будућности.

“Молсон Цоорс БиХ” компанија и наш најпознатији пивски бренд Јелен пиво настављају подржавати бројне спортске, културне, музичке и друшвено-одговорне пројекте, а ово је сигурно један од таквих.

Вјерујемо да ће се ово спонзорство и сарадња са “ФК Радник” одлично уклопити у актуелну регионалну кампању Јелен пива “За наша добра времена” те да ће разлога за смијех, весеље и наздрављања бити још више уз бројне будуће побједе ФК Радник”.