У ЗЕНИЦИ ЈАКИ КАО ЧЕЛИК: Четири медаље за Градски Атлетски Клуб Академац :: Semberija INFO ::

 

У ЗЕНИЦИ ЈАКИ КАО ЧЕЛИК: Четири медаље за Градски Атлетски Клуб Академац



На данашњем атлетском митингу за младе у Зеници такмичари АК Академац наступили су у четири тркачке дисциплине од ''спринта до средњих пруга", те освојили и у Бијељину донијели четири медаље. 

Клубске просторије нашег клуба биће богатије за двије златне, сребрену и бронзану медаљу као награду које су академци заслужили борећи се са веома јаком конкуренцијом атлетских клубова цијеле БиХ. 



Највише успјеха данас имао је Павле Савић који је истрчао 300 м освојивши златну медаљу, док је у трци на 60 м освојио треће мјесто и бронзану медаљу. 

Прво мјесто и златну медаљу у трци на 600 м, далеко испред конкуренције, извојевао је Зоран Благојевић.
 У женској конкуренцији одличну трку на 600 м истрчала је наша Анђела Раденковић освојивши друго мјесто и сребрену медаљу. 



И данас су ово троје младих атлетичара иначе првака РС у својим узрасним категоријама доказали да су у самом врху босанскохерцеговачке атлетике у млађим категоријама, те да је пред њима свјетла атлетска будућност. 

Управа клуба изражава задовољство постигнутим резултатом те упућује захвалност на стручној помоћи господину Драгомир Чабрило. Посебну захвалност на подршци и свесрдној помоћи дугујемо нашем генералном спонзору ЗУ Специјалистички центар "Кућа Здравља" Бијељина.